Over mij

Yoga Now! is opgericht door Wendy de Groot. Wendy was leerkracht in het basisonderwijs. Doordat zij de ziekte van Pfeiffer en daaruit voortvloeiend CVS/ME heeft gehad, is Wendy in contact gekomen met yoga. Door de yoga heeft zij enorme vooruitgang in haar energieniveau ervaren.Deze twee passies, het lesgeven en yoga, heeft zij met elkaar kunnen verbinden door een yogaschool te beginnen.

Wendy heeft de opleiding PowerYoga docente bij het Dasra Center te Montfoort afgerond (200h certified Yogateacher). Hierop aansluitend heeft zij een opleiding tot 'Personal Yoga Coach' gedaan. Ook heeft Wendy de opleiding Kinderyoga Docent bij Dolfijn Wellness te Amsterdam gevolgd.

Naast de wekelijkse yogalessen maakt Wendy filmpjes met ontspanningsoefeningen voor in het basisonderwijs www.rustmomentindeklas.nl. Tevens geeft zij les bij de Yogadocenten Opleiding (o.a. Yoga Nidra) bij het Dasra Center. 
Yoga Now! geeft wekelijkse lessen in IJsselstein. En op verzoek privé yoga en workshops op locatie. 

Wendy is woonachtig in Harmelen en moeder van twee jongens. En als Wendy niet kan, zijn er vaste enthousiaste vervangster Setske en Sanne.

Fijn om jou te ontmoeten.
web--86.jpg