Online Yoga

Vanwege de voorzorgsmaatregelen rondom het Corona Virus geef ik tijdelijk geen lessen in de ‘studio’. Gelukkig kunnen we in dit digitale tijdperk veel en geef ik  tijdens deze periode yogalessen via een livestream (Zoom).

*Inmiddels is er weer toestemming om Privé yoga te geven, neem contact op bij interesse.
* Ook mag buitenyoga weer, het hoe en wat wordt nog vorm gegeven.

Vanaf 1 juli zijn de reguliere lessen weer hervat. Je kunt de lessen die gegeven worden alsnog mee blijven doen via Zoom. Als je je aanmeldt via Momoyoga, ontvang je een half uur voor aanvang van de les de inloggegevens.

 

> Klik op de link in het lesrooster om ZOOM te starten en deel te nemen aan de les.
> Als ZOOM al op je PC of ander apparaat staat kun je ook het programma starten, dan klikken op ‘JOIN‘.
> Er wordt dan gevraagd om het ‘Meeting ID‘ (zie lesrooster).
> Daarna wordt er een wachtwoord gevraagd. Deze staat in de ‘Yoga Now groepsapp’ of stuur ik apart toe.

AANMELDEN
Voor leden: Je kunt je aanmelden via de gebruikelijke wijze (Momoyoga)
Voor niet-leden: Je kunt je aanmelden door een app te sturen naar 0645260455 of te mailen naar info@yoganow.nl
Iedereen in huis mag op dezelfde aanmelding meedoen.

INLOGGEN
In het lesrooster hierboven staan de links naar de ‘Zoom meeting’. De eerste keer wordt er een programma geïnstalleerd als je op een laptop/pc kijkt. Kijk je op een tablet of mobiel, download dan de app ‘Zoom Cloud Meetings’. Als het programma eenmaal geïnstalleerd is, kun je klikken op de link en start het vanzelf, of je kunt de ‘Meeting ID’ code invullen.
Het zou super zijn als je je camera en microfoon aanzet, zodat ik je kan zien en ook gedurende de les evt extra begeleidingen kan geven.

AANVULLENDE TIPS EN INFORMATIE VOOR OPTIMALE ERVARING
In een overzichtelijk document heb ik alle info op een rijtje gezet. Lees deze door zodat je weet wat je klaar kunt zetten, tips voor afspraken met huisgenoten en meer!’

PERSOONLIJKE NOOT VAN WENDY
Wow, wat was dat bijzonder zeg, mijn allereerste livestream yogales. Zenuwen gierden door mijn lijf vooral ‘Gaat alles werken? Hoort iedereen mij?’. En wat ging het uiteindelijk goed. Met tranen in mijn ogen sloot ik mijn eerste les af, het was zo bijzonder. Om in deze onrustige tijd te kunnen doen wat ik zo graag doe: yoga geven. En daarmee uiteindelijk rust en een ontspanning te geven aan anderen (en hiermee ook aan mijzelf). Even de vaste gezichten in beeld en bekende stemmen te horen, met aan het begin een grapje hier en daar.

Wat nu zo leuk was, bij beide lessen deden andere huisgenoten ook mee! Er zijn nog nooit zoveel mannelijke deelnemers geweest in mijn les ;-). Thuis, buiten beeld, is het toch een leuke stap om een keer mee te doen. Dus huisgenoten wees welkom! Ook van andere geïnteresseerde krijg ik  via via berichten. Iedereen is welkom. Er is plek genoeg ;-). Stuur mij een appje en ik stuur je verdere info (06-45260455).

Zoals meerdere deelnemers omschreven: ‘Fijn om in deze onrustige tijd nog iets vertrouwds te zien en ervaren’. En zo voelde het voor mij ook, even iets vertrouwds, zoals ‘gewoon’. Een rustpunt voor jezelf, een lichtpuntje voor elkaar.

ENKELE ERVARINGEN
‘Het was erg fijn, heel professioneel en zeker voor herhaling vatbaar’
‘Lieve Wendy, ik vond het geweldig. Beetje aarden in alle onrust. Toppie’
‘In 1 woord GEWELDIG’
‘Wat was dit geweldig, Wendy! Heel erg bedankt dat het zo online kon en het gaf ook in deze zo rare ongrijpbare tijd weer even iets vertrouwds voor mij. Je was goed te horen en te zien.’
‘Het was super leuk. Goed geregeld. Volgende week weer?’