Workshop agenda

Volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van workshops. Workshops die wij eerder gegeven hebben:

Yoga & Hardlopen

Yoga en hardlopen zin twee sporten die elkaar heel erg mooi aanvullen. De workshop wordt gegeven door een yogadocente samen met een hardloop deskundige. Je gaat naar huis met hardlooptips en yoga oefeningen die je voor en na het hardlopen kunt doen.

Zomers ontspannen

Een jaarlijks terugkerende workshop, bij mooi weer zelfs buiten. Twee uur lang: easy flow yoga, restorative yoga (yogahoudingen ondersteund met allerlei kussens en deken), yoga nidra (ook wel slaapyoga genoemd) en een afsluitende zomerse activiteit. Kortom; volop ontspannen met een zomers tintje.

Ouder & Kind yoga

Een uur samen met elkaar, echte aandacht voor elkaar: yogahoudingen, massage en andere opdrachten aan de hand van een thema. Samen in beweging en ontspannen. De workshop wordt zelfs ‘waardevoller dan een een hele dag Efteling’ genoemd.

Winterse Relax workshop

Net als de zomerworkshop keert ook ‘Winters Ontspannen’ ieder jaar terug. Twee uur lang ontspannen met een winters tintje. Het wordt een ‘bijzondere ervaring’ genoemd en ‘de tijd vliegt voorbij!’.

Yoga & Slaap

Yoga kan helpen bij slaapproblemen. De workshop wordt gegeven door een yogadocente en een slaapdeskundige. We vertellen meer achtergrondinformatie over slaap en we gaan aan de slag met yogahoudingen en ademoefeningen die kunnen helpen voor een goede nachtrust.